A Day on the course

In stijl op de greenA Perfect Day

Ronald de Boer, Kenneth Pérez en John van Lottum zijn vrienden. Niet alleen van elkaar, maar ook trouwe vrienden van Joe Merino. En het zal niemand ontgaan zijn dat deze heren ook gepassioneerde golfers zijn. Om die vriendschap te vieren, nodigde Joe Merino deze drie mannen uit voor een dag golfen op de prachtige Bernardus golfbaan in Cromvoirt. Dat is immers waar vrienden voor zijn. Het werd zo'n perfecte dag waar Lou Reed over zingt. Prachtig weer, een uitdagende ronde, wat gekkigheid, maar vooral serieus spel. En na afloop een heerlijke lunch op het stijlvolle terras. Geen betere setting voor deze heren die er geweldig uitzagen in hun Joes. Het bewijs dat Joe's truien en overhemden elke golfoutfit completeren.

Vrienden in stijl

Deze dag op de baan met vrienden toonde aan dat vriendschap, golf en stijl een perfecte match zijn. Joe Merino's truien en overhemden complementeren niet alleen elke golfoutfit, maar ook de band die deze vrienden delen. Als Ronald, Kenneth en John één ding bewezen hebben, is het dat vriendschap en passie de ware kracht zijn achter elk spel.

Stap in de wereld van 'A Day at the Course' met Joe Merino en ontdek hoe vriendschap en stijl samenkomen op de golfbaan. Net zoals deze vrienden, zul je stralen in je Joes en een verhaal vertellen dat verder reikt dan de greens.
Joe's Golf Collectie

Golf is een sport waar ontspanning en sportiviteit centraal staan. Sta jij al een tijdje of de golfbaan en ben je op zoek naar comfortabele en temperatuurregulerende kleding? Of wil je stijlvol op de golfclub aankomen? Dan is de golfkleding heren van Joe Merino wel iets voor jou. Van polo tot trui en t-shirt: met de golfkleding van Joe sla je binnen no time een hole-in-one!

Joe's golf collectie bestellen

De golf collectie van Joe bestel je gemakkelijk online. Het maakt niet uit welke variant je kiest, alle modellen worden gratis thuis afgeleverd. Niet tevreden? Geen probleem. Joe heeft geen retourtermijn: je kunt op elk gewenst moment je ongedragen Joe's terugsturen en je krijgt meteen je geld terug. Ruilen voor een andere kleur of product is natuurlijk ook mogelijk.GRATIS BEZORGING & RETOUR

Joe berekent binnen de EU geen verzendkosten. Ook niet voor het retourneren. Als je - om welke reden dan ook - niet tevreden bent met je bestelling, kun je die dus kosteloos retour zenden. Any time!

BUY MORE, SAVE MORE

De producten van Joe Merino zijn tijdloos en daarom doet Joe niet aan uitverkoop. Als je meerdere producten in één keer koopt, geef je ons vertrouwen en beperk je onze kosten. Dat belonen we graag middels een tegemoetkoming in de prijs!

HOOGSTE KWALITEIT

Joe ontwikkelt sinds 2011 het perfecte basics merinowol-assortiment voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud. Joe blijft daarbij trouw aan zijn uitgangspunten: verfijnd, luxe, kwalitatief, duurzaam en met een ruime keuze in kleuren voor de best mogelijke prijs.


X