Colour Inspiration

Hazy Green

Een zachte gedistingeerde voorjaarskleur met een groengrijze zweem. Geïnspireerd op de zweem van Perzische groen marmer.

Peruvian Pink

Geïnspireerd op de fascinerende kleurschakeringen van de Rainbow Mountains in Peru. Stijlvolle gemêleerde donkerroze kleur, met een lichtgrijze ondertoon. Combineert uitstekend met donkere kleuren.

Bold Eagle

Een stoere aardse kleur grijs met een groen-donkerbruine zweem. Een kleur die nooit gaat vervelen.

Very Dark Green

"High-class", traditionele donkergroene kleur. Denk aan de kleur van een Britse oldtimer.

Proud Peacock

De naam zegt het al. Deze stoere kleur draag je met trots. Een bijzondere melange van groen en blauw, met iets meer nadruk op groen.

Queen Of The Night

Diepe aubergine achtige kleur met donkere en lichte accenten. Geïnspireerd op de beroemde donkere tulp "Queen of the Night".

Copper canyon

Warme roestrode kleur met een scheutje oranje. Zoals het zand in een Mexicaanse woestijn. Door de melange stijlvol en niet te heftig. Weer eens wat anders.

Interesting

Onmogelijk te omschrijven kleur. Deze zeldzame kleur gaat alle kanten op. Het is maar hoe je het bekijkt. Grijs, bruin, mauve. De kameleon uit ons assortiment. Kleurt bij alle broeken en mannen. Interessant!

Blue Whale

Een grootste kleur omdat hij zo bijzonder is, net als de blauwe vinvis zelf. Groots ook in de combinatie mogelijkheden. Navy met donker- en lichtgrijs en zelfs een beetje helder blauw waardoor er een rijke diepte ontstaat in de kleur. Net als de blauwe vinvis heeft deze kleur vele mysteries. Stoer, dat is vanzelfsprekend met zo’n naam.

Agave Green

Mooie zachte groen met grijze ‘dusty’ ondertoon. De kleur van de stoere Mexicaanse agaveplant, bekend als onmisbaar ingrediënt voor tequila maar dat even terzijde. Staat goed op een jeans met een wit of lichtblauw shirt.

Dover Grey

Heldere frisse grijs met een mooie melange van grijstonen. Geïnspireerd op de indrukwekkende krijtrotsen aan de Engelse Zuidkust. Goed te combineren met een lichtblauw overhemd of een wit T-shirt.

Mythos Blue

De kleur Mythos ( Grieks voor mythe ) staat voor het verhaal van de Griekse halfgod die de azuurblauwe hemel wilde bereiken door naar de horizon van de aquagroene zee te zeilen. Mythos is een zachte blauwe kleur met een tikkeltje groen, een kleur om weg te dromen.

Gemakkelijk online bestellen

Je kunt Joe's kleding gemakkelijk online bestellen. Elke bestelling wordt gratis thuis afgeleverd. Niet tevreden? Geen probleem. Joe heeft geen retourtermijn: je kunt op elk gewenst moment je ongedragen trui terugsturen en je krijgt meteen je geld terug. Ruilen voor een andere kleur of product is natuurlijk ook mogelijk.

GRATIS BEZORGING & RETOUR

Joe berekent binnen de EU geen verzendkosten voor de truien. Ook niet voor het retourneren. Als je - om welke reden dan ook - niet tevreden bent met je trui, kun je die dus kosteloos retour zenden. Any time!

BUY MORE, SAVE MORE

De producten van Joe Merino zijn tijdloos en daarom doet Joe niet aan uitverkoop. Als je meerdere producten in één keer koopt, geef je ons vertrouwen en beperk je onze kosten. Dat belonen we graag middels een tegemoetkoming in de prijs!

HOOGSTE KWALITEIT

Joe ontwikkelt sinds 2011 het perfecte basics merinowol-assortiment voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud. Joe blijft daarbij trouw aan zijn uitgangspunten: verfijnd, luxe, kwalitatief, duurzaam en met een ruime keuze in kleuren voor de best mogelijke prijs.

Breed assortiment merino
wollen kleding

Joe heeft nog vele andere modellen te koop. Geïnteresseerd in merino wollen truien, vesten, polo's, ondershirts, overhemden, joggingspakken, sjaals of sokken? Bekijk dan het volledige assortiment van Joe Merino!


X