NEW COLLECTION

BLUE LABEL

Where wool meets silk & cashmere

BEKIJKEN

Joe's Premium Label

Blue Label is Joe’s premium label. Dat komt door het gebruik van extra luxe garen: een speciale blend van extra fine merinowol, zijde en cashmere. Joe Blue Label is net iets zachter, net iets luxer. Voor die gelegenheden waarvoor je extra je best doet, maar dan zonder al te veel 'kijk mij nou'. Oftewel quiet luxury, zoals de Engelsen dat zo mooi noemen.

SOFT & SOPHISTICATED

We introduceren Joe Blue Label in 3 modellen: een met rits, een met polokraag en een met ronde hals. In een mix van extra fine merinowol, met cashmere voor extra zachtheid en zijde voor de subtiele glans. Door het fijne garen zijn ze net iets dunner, ook ideaal om te dragen bij wat warmer weer. En het blijft een Joe: dus in dit geval met een subtiel blauw (nauwelijks zichtbaar) bandje op de rechtermouw.

BLUE LABEL ZIP

Een stijlvolle trui met opstaande kraag fraaie gun metal rits. Gemaakt van een luxe blend van extra fine merinowol (70%), zijde (20%) en cashmere (10%).

BLUE LABEL POLO LONG SLEEVE

De Polo heeft een lange mouw en een kraag met fraaie mother op pearl knopen. Gemaakt van een luxe blend van extra fine merinowol (70%), zijde (20%) en cashmere (10%).

BLUE LABEL CLASSIC CREW

De klassieke trui met ronde hals. Gemaakt van een luxe blend van extra fine merinowol (70%), zijde (20%) en cashmere (10%).

VERKRIJGBAAR IN NAVY BLUE

Navy Blue is de klassieke donkerblauw. In tegenstelling tot ‘True Navy’ bevat deze kleur geen melange en is hij helemaal uni-blauw.


BLUE LABEL ONDERHOUDEN

EASY TO REFRESH

Door de antibacteriële eigenschappen van merinowol gaat je Blue Label lang mee zonder te wassen. Vaak is je Joe een nachtje uithangen al genoeg om hem de volgende dag weer fris aan te kunnen!


HOW TO WASH

Geef je verfijnde Blue Label de behandeling die het verdient.

Dus breng ‘m naar de stomerij of was ‘m met het wolprogramma, 30 graden, max 600 RPM. Was hem met soortgelijke artikelen en vooral niet met artikelen met knopen, ritsen of andere scherpe voorwerpen. Laat de hem vervolgens plat laten drogen en strijk ‘m een beetje bij.

X